Daimi Huzur
Huzura giden yolun ışığı olmak için çalışıyoruz...

İsmailağa Külliyesinden Mezun Olan Hoca Efendilere İcâzetnâmeleri Verildi

0 42



Mahmud Efendi Hazretlerimizin “Medrese ve icazete önem verelim, her yerden hoca istiyorlar. Bir an önce Dîn-i Mübîn-i İslâm’a hizmet için kendimizi yetiştirmeye gayret edelim, iş işten geçmeden uyanalım” sözünü düstûr edinerek inşâ etmeye muvaffak olduğumuz İsmailağa Külliyesi ilk meyvelerini verdi.

Yavuz Sultan Selim Camii, bugün İslâm adına çok büyük bir merâsime ev sahipliği yaptı. İbtidâi medrese eğitimlerinin akabinde İsmailağa Mahmûd Efendi İhtisâs ve Tekâmül medreselerinde okumaya hak kazanıp burada yüksek seviye İslâmî ilimler tedrîsâtını başarıyla tamamlayarak mezun olan 350 hoca efendiye, Kıymetli Hocalarımızın iştirakiyle icâzetnameleri takdim edildi.

Merâsime teveccüh ve iştirakinizden, hizmetlerimize yönelik katkı ve desteklerinizden dolayı şükranlarımızı sunarız. Mezunlarımızın hizmet ve başarılarının devamını diler, Efendi Hazretlerimizin: “Kum taneleri kadar hoca lâzım” öğüdü mûcibince, daha nice medreseler açıp hocalar mezun edebilme konusunda ve bilcümle hizmetlerimizde bizi muvaffak kılmasını Cenâb-ı Hak’tan niyâz ederiz.

Tamamı 🔗 https://www.ismailaga.org.tr/ismailaga-kulliyesinden-mezun-olan-hoca-efendilere-icazetnameleri-verildi-2022

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.